programmas

Aicinām apmeklēt "Food Hub Latvia" karjeras dienu "Nākotnes pārtikas radītāji"!

28. janvārī skolēni un skolotāji aicināti apmeklēt «EIT Food Hub Latvia» karjeras dienu «Nākotnes pārtikas radītāji», kas norisināsies tiešsaistē Rīgas Tehniskās universitātes Atvērto durvju dienas 2022 ietvaros.

 

Būs iespēja uzzināt, kā jau skolas un studiju laikā var iesaistīties aktivitātēs, kas risina pasaules mēroga izaicinājumus, un iedvesmoties karjeras veidošanai pārtikas nozarē.

 

- 12.00 Jaunuzņēmuma "Fermentful", kas ražo kefīru no zaļajiem griķiem, pieredzes stāsts un ieskats EIT FOOD un EIT Climate-KIC aktualitātēs.

 

- 14.00–14.30 Par pārtikas nākotnes tendencēm un karjeras iespējām vides aktīvists Edgar Fresh izvaicās «Baltic Studies Centre» vadošo pētnieku Miķeli Grīviņu un inovatīva pārtikas uzņēmuma «Spirulina Nord» līdzdibinātāju Agnesi Stundu-Zujevu.

 

– 14.30-15.30 Pieredzes stāstos dalīsies uzņēmumi Spirulina Nord, Fermentful, Biocatalyst.eu un Milzu! un inovācijas robotu un dronu vizuālajā navigācijā lauksaimniecībā demonstrēs zinātnieks Andrejs Zujevs.

 

– 15.30 ikviens interesents aicināts pievienoties tiešsaistes ekskursijai un izstaigāt Getliņi EKO. Lūgums iepriekš reģistrēties: https://ieej.lv/kg71p 

 

Stendā darbosies čats, kurā apmeklētāji varēs uzdot jautājumus, kā arī būs pieejami vērtīgi «EIT Food» materiāli patstāvīgai izpētei.

 

Reģistrējies pasākuma platfromā ienac.rtu.lv un tiekamies!

 

visi jaunumi